• slide
  • slide
  • slide

CERTIFICERINGEN

CEPA,  vertegenwoordigt op Europees niveau de belangen van de ongediertebestrijdingsbranche. CEPA is in 1974 opgericht door de nationale organisaties van België Engeland, Frankrijk, Spanje en Nederland. Vandaag de dag komt bijna 80 % van de wet en regelgeving van de Europese overheid uit Brussel. CEPA tracht in Brussel, voor zover het ongediertebestrijding betreft, de belangen van de branche te behartigen.

Inmiddels is CEPA een organisatie geworden met vertakkingen in vrijwel alle Europese landen. Sinds de oprichting zijn er vele leden bijgekomen. Naast de eerder genoemde oprichters zijn lid geworden als nationale organisaties: Oostenrijk, Bulgarije, Tsjechië, Duitsland, Hongarije, Israël, Italië Portugal en Zwitserland.
In landen waar geen nationale organisaties bestaan kunnen ongediertebestrijdingbedrijven individueel gecertificeerd worden volgens CEPA. Door deze structuur is bereikt dat CEPA waarlijk representatief is geworden voor de gehele bestrijdingsbranche.

Doelstellingen van CEPA zijn o.a.:
- bevorderen van harmonisatie van voor de branche relevante regelgeving binnen Europa
- bevorderen van onderzoek naar de werking en het gebruik van ongediertebestrijdingsmiddelen
- harmoniseren van opleiding van ongediertebestrijders in Europa
- overige belangenbehartiging in de ruimste zin des woord

Wanneer u een CEPA gecertificeert bestrijdingsbedrijf opdrachten laat uitvoeren, dan bent u zeker van kwaliteit welke voldoet aan alle nationale en internationale normeringen welke met regelmaat geaudit worden door onze certificerings partner Vincotte ISACERT .

CEPA Certified ©